Introductie EC-Bijbelcursus

Ben je op zoek naar een manier om je geloof te verdiepen en je Bijbelkennis te vergroten? Volg dan de EC-Bijbelcursus van het Evangelisch College. 

“Met deze cursus verdiep je je geloof,
door God en zijn Woord beter te leren kennen.”

Wat is de EC-Bijbelcursus?
Met de EC-Bijbelcursus lees je in vier jaar de héle Bijbel door; alle Bijbelboeken komen hierbij aan bod. Ieder jaar wordt ook een thema behandeld rondom Bijbellezen. Per jaar volg je in totaal 18 lessen: 9 lessen Oude Testament en 9 lessen Nieuwe Testament. In de lessen wordt aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema’s, moeilijke passages en de boodschap van ieder Bijbelboek.

Leslocaties door heel Nederland
Een van de grote voordelen van de EC-Bijbelcursus is de toegankelijkheid. Met leslocaties verspreid door heel Nederland, is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Dit maakt het gemakkelijk om deel te nemen, ongeacht waar je woont. Mis je een les? Dan haal je deze gemakkelijk in op een andere leslocatie in de buurt. Ook is het mogelijk de cursus helemaal online te volgen. 

Ervaren docenten en inspirerende Lessen
De lessen worden gegeven door ervaren en gepassioneerde docenten van het Evangelisch College die niet alleen uitgebreide kennis van de Bijbel hebben, maar ook in staat zijn om deze op een toegankelijke en inspirerende manier over te brengen en te verbinden aan het dagelijks leven.

Een behapbare en flexibele studiebelasting
De cursus vraagt een tijdsinvestering van gemiddeld vijf uur per week. Je besteedt deze tijd aan het lezen van het Bijbelboek, het doornemen van het studiemateriaal op de online leeromgeving en het volgen van de lessen.

Meld je aan!
Of je nu je kennis wilt verdiepen, je geloof wilt versterken of toegerust wilt worden voor een taak in de kerk, deze cursus biedt je de mogelijkheid om te groeien en te leren. Bezoek de website van het Evangelisch College voor meer informatie en om je aan te melden.
www.evangelisch-college.nl/bijbelcursus