Nieuwe cursus SchuldHulpMaatje van start

Er zijn steeds meer mensen die hulp nodig hebben bij hun schuldenproblematiek. SchuldhulpMaatje Rijswijk is dan ook dringend op zoek naar nieuwe Maatjes. Je hoeft daar geen financieel expert voor te zijn, maar wel een beetje met cijfers en mensen kunnen omgaan. De Rijswijkse afdeling van SchuldHulpMaatje zorgt voor een training en begeleiding. Er worden ook regelmatig Maatjesavonden gehouden, waarbij de Maatjes elkaar opscherpen en hun kennis delen. En de avonden zijn nog gezellig ook.

Op 18 juni start een nieuwe cursus voor toekomstige Maatjes.

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan bij Kees van Oosterom: 06-21212031 of coordinator@rijswijk.schuldhulpmaatje.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait